Читај ми!

Меси: Немам посебан однос са Гвардиолом

Фудбалер Барселоне Лионел Меси открио је да нема посебан однос са бившим тренером Пепом Гвардиолом, који је након одласка са Ноу Кампа прешао у Бајерн.

Меси је под вођством Гвардиоле постао један од најбољих играча свих времена, освојивши две Лиге шампиона и три Примере.

"Било је сјајно док је био овде. Много сам сазрео као играч и то је вероватно време када сам највише напредовао. Имали смо фантастичан однос када је био овде, али откако је отишао видео сам га неколико пута", рекао је Меси на конференцији за медије.

Он верује да ће навијачи и сви у клубу сјајно дочекати Гврадиолу на сутрашњем мечу.

"Гвардиола нас познаје јако добро. Имали смо среће да освојимо са њим све што се могло освојити. Управо зато верујем да ће бити срдачно дочекан. Дао је много клубу у којем је поникао, али навијачи ће на крају подржавати клуб који воле", рекао је Меси.

Меси сматра да се неће поновити полуфинале од пре две године, када је Бајерн декласирао Барселону укупним резултатом 7:0.

"Ово је изузетно важна утакмица. Мислим да фаворита нема. Обе екипе имају сјајне играче који су играли већ овакве уткамице. Важно је да се оствари добар резултат код куће. Ми увек идемо на победу и желимо да одемо на реванш са позитивним резултатом", нагласио је Аргентинац.

Прва утакмица полуфинала Лиге шампиона између Барселоне и Бајерна игра се сутра од 20.45 сати на стадиону Ноу Камп, а реванш је 11. маја на Алијанц арени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи