Инијеста: Са Гвардиолом не постоји немогуће

Везиста Барселоне Андрес Инијеста рекао је да се прибојава двомеча са Бајерном у полуфиналу Лиге шампиона, упркос томе што ће троструки узастопни шампион Немачке наступити без неколико повређених играча, укључујући и Арјена Робена. Под знаком питања је и Роберт Левандовски.

"Не постоји резултат који вам гарантује пролазак даље када играте против екипе коју предводи Пеп Гвардиола. За њега не постоје немогуће ствари. Ако успемо да их победимо у првом мечу, не смемо да помислимо да је готово. Погледајте шта су урадили Порту у четвртфиналу", рекао је Инијеста за „Билд".

Он је додао да каталонски тим мора да буде на највишем нивоу у обе утакмице ако жели да прође у финале.

Искусни везиста открио је да је остао у добрим односима са Гвардиолом, иако се није чуо са њим од преласка у Бајерн.

"Никада нећемо заборавити колики је допринос имао и колико је помогао Басрелони. Он је 100 одсто посвећен свом тиму и играчима. Не знам да ли ће се једног дана вратити у Барселону, знам само да смо у ситуацији да ову сезону завршимо на феноменалан начин", рекао је Инијеста.

Прва утакмица полуфинала Лиге шампиона између Барселоне и Бајерна игра се 6. маја на Камп Ноу, а реванш је шест дана касније на Алијанц арени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи