Читај ми!

Анчелоти: Чичарито је заслужио гол

Тренер фудбалера Реал Мадрида Кало Анчелоти рекао је после пласмана његове екипе у полуфинале Лиге шампиона да је задовољан оствареним резултатом и додао да је Мексиканац Хавијер Ернандес заслужио да постигне гол.

Реал Мадрид је синоћ на свом терену у реванш утакмици четвртфинала Лиге шампиона савладао Атлетико Мадрид са 1:0, а стрелац гола у 87. минуту био је Хавијер Ернандес, познатији као Чичарито.

"Одиграли смо добру утакмицу. Контролисали смо ритам од почетка до краја. Био је јако добар меч, с обе стране тактички добро постављен. Играчима сам рекао да не журе да постигну гол... На крају смо га дочекали", рекао је Анчелоти, а преносе шпански медији.

Кало Анчелоти је констатовао да је Чичарито, поред постигнутог гола, одиграо и одличну утакмицу.

"Он је био сјајан. Одрадио је тактички део посла веома добро. На крају је заслужио да постигне гол. Честитам му на томе", казао је Анчелоти.

Мексиканац је изјавио да му је постигнути гол најважнији у каријери.

"Постигао сам много битиних голова у каријери, али је овај посебан. Улива ми самопоуздање и много ми значи. Посевтио бих овај гол свима коме је Реал у срцу. Утакмице против Атлетика од прошлосезонског финала нису донели много, тако да је овај успех још већи", казао је Чичарито.

Атлетико Мадрид је утакмицу завршио са десеторицом играча на терену, пошто је Арда Туран у 76. добио други жути картон, а тренер "јорганџија" Дијего Симеоне је оценио да је искуључење одлучило победника.

Жреб за полуфинале Лиге шампиона одржаће се у петак у Ниону од 12.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи