Алегри: Битно је било да сачувамо свој гол

Тренер фудбалера Јувентуса Масимилијано Алегри изјавио је после пласмана његове екипе у полфуинале Лиге шампиона да је резултат био битнији од игре у реванш утакмици четвртфинала против Монака.

 

Јувентус је синоћ у реванш утакмици четвртфинала Лиге шампиона одиграо нерешено без голова са Монаком, те је тако захваљујући тријумфу од 1:0 у првом мечу прошао у наредну фазу.

"Наш циљ је био да уђемо у полуфинале и зато можда нисмо играли најлепши фудбал. Одиграли смо добро у дефанзиви и мало тога смо дозволили Монаку. Задовољан сам одрађеним послом, иако би можда бoље било да смо постигли гол", рекао је Алегри, а преноси портал Гол.

"Знали смо да морамо да дамо гол да би осигурали пролаз и имали смо две шансе до полувремена у којима смо могли да будемо бољи. Ни друге шансе нисмо искористили, али смо играли са минималним ризиком, битно је било да осигурамо своју мрежу", рекао је Алегри.

Жреб за полуфинале Лиге шампиона одржаће се у петак у подне у Ниону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи