Гвардиола презадовољан издањем свог тима

Тренер фудбалера Бајерн Минхена Пеп Гвардиола задовољан је издањем своје екипе у реванш утакмици четвртфинала Лиге шампиона против Порта и пласманом Бавараца у полуфинале, пренели су данас британски медији.

"Била је синоћ веома добра утакмица за нас. Играли смо сјајно у првом полувремену, не тако добро у другом, али свеједно моји играчи заслужују честитке", рекао је Гвардиола, а преноси Скајспорт.

Бајерн је синоћ на свом терену са 6:1 победио Порто у реванш утакмици четвртфинала Лиге шампиона. Баварци су већ после првог полувремена имали убедљиву предност, пошто су водили са 5:0.

"Првих 45 минута била је реакција на резултат из Порта. Срећан сам што тренирам ове сјајне играче. И после утакмице у Португалу када смо изгубили с 1:3, знао сам да можемо да прођемо... Навијачи морају да знају да се не може стално побеђивати и с једне стране је нормално што смо изгубили у Португалу", рекао је Гвардиола.

У петак ће се у подне у Ниону одржати жреб за полуфинале Лиге шампиона, а Гвардиола је рекао да га не занима ко ће бити следећи противник.

"Није ме брига ко ће бити победник. Уколико желиш да будеш шампион, мораш свакога да победиш", казао је тренер Бајерна.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи