Читај ми!

Левандовски: Ми смо Бајерн и можемо свакога да победимо

Фудбалери Бајерна изјавили су после убедљиве победе над Портом да ни сами нису веровали да могу да одиграју тако добро првих 45 минута и већ на полувремену анулирају предност противника. У реванш меч четвртинала Лиге шампиона Порто је ушао са предношћу од 3:1, али су Баварци на крају славили са 6:1.

Кључан детаљ меча догодио се у том периоду када су голове за Баварце постигли Тијаго Алкантара у 14, Жером Боатенг у 23, Томас Милер у 36. и Робет Левандовски, који је мрежу Порта погодио у 27. и 40. минуту.

"Прво полувреме је било изванредно. Ми смо Бајерн и можемо да надокандимо предност ривала од 3:1. Знали смо да морамо да запнемо поштено.Ипак, нико није очекивао да ћемо постићи пет голова у првом полувремену, то је невероватно", рекао је Леванодвски за сајт Лиге шампиона.

Задовољан победом свог тима био је и репрезентативац Немачке Томас Милер.

"Тешко је наћи рећи да опишем овај меч, потпуно сам исцрпљен. Није могло боље да се ствари десе за наш тим. Нисмо могли да замислимо да можемо да одиграмо овако у првом полувремену. Одрадили смо велики посао, овај тим заслужује све комплименте", поручио је Милер.

Капитен Бајерна Филип Лам истакао је да тим Пепа Гвардиоле у сваку утакмицу улази са жељом да победи, без обзира на противника са друге стране.

"Имамо одличну екипу и велико срце, које сте могли да видите у првом полувремену. Био сам пун оптимизма уочи утакмице, иако никада не можете да будете потпуно безбрижни. Помагали смо једни другима и постизали голове на време", рекао је Лам.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи