Мадрид пуца од оптимизма

Карла Анчелотија не брину повреде Луке Модрића и Герета Бејла, верује да ће и без њих "краљевски" клуб савладати Атлетико. "Јорганџије" свесне тежине задатка, али верују у пролаз.

Тренер Реал Мадрида Карло Анчелоти оптимиста је пред реванш меч четвртфинала Лиге шампиона против Атлетико Мадрида, упркос проблемима са састављањем тима. 

Актуелни шампион Европе Реал Мадрид сутра од 20.45 на свом стадиону игра против градског ривала реванш утакмицу четвртфинала Лиге шампиона. У првом мечу прошлог уторка на Висенте Калдерону мадридске екипе одиграле су без голова.

Анчелоти има много проблема с повредама играча. Лука Модрић је повредио колено, а Гарет Бејл лист на нози и највероватније ће обојица пропустити сутрашњу утакмицу.

"У фебруару смо имали пад игре и резултата због повреда, али сада смо се вратили на наш ниво. Надамо се да ћемо до краја Лиге шампиона бити конкурентни. Нисмо забринути због реванша са Атлетиком, морамо да пронађемо решења за одсутне играче", рекао је Анчелоти, пренели су шпански медији.

Реал ће покушати да постане прва екипа која је одбранила трофеј у Лиги шампиона.

"Сутра нас чека велики изазов, али дочекујемо га са много оптимизма. Домаћи терен ће нам бити додатни мотив", рекао је италијански тренер.

Реал је у прошле сезоне победио Атлетико у финалу Лиге шампиона после продужетака са 4:1, али од тада није успео да победи екипу Дијега Симеонеа. Ове сезоне играли су седам пута, Атлетико је победио у четири меча уз три ремија.

Атлетико много наде полаже у добру форму нападача Антоана Гризмана, који је постигао шест голова у последњих пет утакмица.

"Задовољни смо игром против Реала у свих седам овосезонских утакмица, али знамо да ће нам сутра бити тешко. Имам много самопоуздања и надам се да ћу помоћи екипи да прође даље", рекао је Гризман. 

Голман Атлетика Јан Облак био је најбољи играч прве утакмице.

Словеначки голман добро је бранио шутеве Кристијана Роналда, Гарета Бејла и Хамеса Родригеса. 

"Знамо да нас чека тежак изазов, али уверени смо да можемо поново да их победимо. Биће тесно", рекао је Облак.

Откако је у марту заменио првог голмана Мигела Анхела Моју, Облак је у у седам утакмица примио три гола.

Утакмицу ће пропустити Марио Суарес због суспензије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи