Читај ми!

Касиљас: Мажић није био лош, Облак је био сјајан

Голман Реал Мадрида Икер Касиљас рекао је да је први меч четвртфинала Лиге шампиона између његове екипе и Атлетико Мадрида одлучио његов колега на супротној страни, Јан Облак, а не судија Милорад Мажић. Касиљас најавио да у краљевском клубу остаје још најмање две године.

Реал Мадрид и Атлетико одиграли су у уторак на "Висенте Калдерону" нерешено 0:0 у првом мечу четвртфинала Лиге шампиона.

Атлетико је избегао пораз највише захваљујући голману Јану Облаку који је у више наврата добро одбранио своју мрежу (поставивши и неке рекорде), те је тим Дијега Симеонеа наставио низ без пораза у седам узастопних дуела с градским ривалом.

Фудбалер Атлетика Марио Суарес је после меча рекао да ту утакмицу није смео да суди Милорад Мажић.

"Марио је рекао да је судија био лош? Не знам. Мислим да је био добар, мислим да није био главни актер меча. Облак је био најбољи играч у првом полувремену, био је фантастичан", рекао је Касиљас.

Он је навео да ће у реваншу све бити отворено.

"Биће лепа утакмица у реваншу. Мислим да имамо добре шансе да прођемо у полуфинале. Надам се да ће нам домаћи терен помоћи да победимо", додао је Касиљас.

Реванш меч четвртфинала Лиге шампиона између Реала и Атлетика игра се 22. априла на стадиону Сантјаго Бернабеу.

Остајем у Реалу још најмање две године

Капитен и голман Реала Икер Касиљас рекао је да неће отићи из мадридског клуба пре 2017. године, када му истиче уговор.

"Желим да останем у Реалу још две године и одрадим уговор. После тога ћемо сести за сто и донети одлуку, а што се мене тиче играо бих до краја каријере у дресу Реала", рекао је Касиљас за клупски сајт.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи