Читај ми!

Тевес: Јувентус може да освоји Лигу шампиона

Фудбалер Јувентуса Карлос Тевес верује да његова екипа ове сезоне може да освоји Лигу шампиона.

Фудбалери Јувентуса у уторак од 20.45 у Торину играју против Монака, прву четвртфиналну утакмицу Лиге шампиона.

Шампион Италије је до четвртфинала дошао пошто је елиминисао Борусију из Дортмунда укупним резултатом 5:1, а Монако је избацио Арсенал (3:3) захваљујући правилу о постигнутом голу у гостима.

Јувентус је у суботу изгубио од последњепласиране Парме, а Тевес је рекао да је то била "незгода".

"Утакмице против Борусије су показале да можемо да идемо далеко. Све зависи од нас. Јувентус може да победи сваку екипу, а то смо и показали. Ниједан тим није ван нашег домета, можемо до трофеја", рекао је Тевес за лист Република.

Тевес је 2008. године освојио Лигу шампиона са Манчестер јунајтедом, а постигао је гол из пенала, после којих је клуб са Олд Трафорда победио Челси, 6:5.

Тевес је рекао да се његова екипа разликује од тадашњег тима Манчестер јунајтеда.

"То је била другачија ситуација. Тамо су били сјањи појединци - Кристијано Роналдо, Вејн Руни, Рајан Гигс, Рио Фердинанд и Пол Сколс. Ми смо екипа и тешко нас је победити", рекао је аргентински фудбалер.

"Можемо да будемо као Атлетико из прошле сезоне, само са бољим крајем", додао је 31-годишњи нападач.

Тевес је ове сезоне постигао 25 голова у свим такмичењима и на томе захвалио саиграчима и тренеру Масимилијану Алегрију.

"Они ми уливају много самопоуздања. Задовољан сам оним што тренер тражи од мене. Направили смо неку врсту договора - када добијем лопту могу да радим шта год желим, али у одбрани морам да обављам одређене задатке. Волим да сам у контакту с лоптом, ако ми је не додаш, ја ћу је освојити", рекао је Тевес.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи