Недвед: Барселона и Бајерн тренутно најбољи

Директор фудбалског клуба Јувентус Павел Недвед рекао је да су Барселона и Бајерн Минхен у овом тренутку два најбоља клуба у Европи и истакао да Реал Мадрид није јак као прошле сезоне.

Реал је прошле сезоне освојио Лигу шампиона, пошто је у финалу тог такмичења савладао градског ривала, Атлетико Мадрид са 4:1. Ове сезоне је екипа Карла Анчелотија имала низ од 22 узастопне победе у свим такмичењима, али је форма "краљевског клуба" од почетка 2015.
године драстично пала.

"За Јувентус је добро што је (у Лиги шампиона) избегао Барселону и Бајерн, јер су то два најбоља клуба у Европи у овом тренутку. Реал Мадрид није на нивоу од прошле године. Али, све може да се промени врло брзо", рекао је Недвед за Мундо Депортиво.

Јувентус ће се у четвртфиналу Лиге шампиона састати са Монаком, који је у осмини финала елиминисао Арсенал. Недвед је сигуран да Монако може да направи доста проблема "старој дами".

"Било је много звучнијих противника које смо могли да добијемо, али не смемо да потценимо Монако. Били су близу елиминације, пошто су изгубили код куће од Арсенала, али су ме потом импресионирали у Лондону", рекао је бивши чешки фудбалер. 

Јувентус ће у првом мечу четвртфинала Лиге шампиона дочекати Монако у Торину 14. априла, док је реванш меч заказан за 22. април.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи