Читај ми!

Ибра пропушта један меч, Орије три?

Европска фудбалска унија суспендовала је Златана Ибрахимовића са најмање једним мечом неиграња у Лиги шампиона због црвеног картона који је добио у мечу са Челсијем. Ибрахимовићев саиграч из Пари Сен Жермена, Серж Орије добио је, међутим, три утакмице суспензије зато што је на друштвеним мрежама вређао судију.

Дисциплинска комисија Уефе објавила је да би Ибрахимовић требало да пропусти само прву утакмицу четвртфинала због старта на везисти Челсија Оскару.

Орије је био повређен и пропустио је реванш меч осмине финала у Лондону, а касније је на Фејсбуку поставио слављенички и увредљиви видео снимак.

Дисциплинска комисија Уефе проценила је да је тај видео снимак "увредљив" према холандском судији Бјорну Кујперсу.

ПСЖ ће у четвртак сазнати с ким ће играти у четвртфиналу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи