Нојер уверен у победу

После 0:0 у Украјини, Бајерн дочекује Шахтјор у Минхену. Мануел Нојер уверен у пролаз, али упозорава на опрез. Мирчеа Луческу сматра да су Баварци у овом моменту најбољи клуб на планети.

Голман Бајерна из Минхена Мануел Нојер уверен је да ће његова екипа проћи у четвртфинале фудбалске Лиге шампиона, чак иако се догоди нешто неочекивано у реванш утакмици против Шахтјора из Доњецка.

Фудбалери Бајерна играју сутра у Минхену против Шахтјора реванш утакмицу осмине финала Лиге шампиона. У првој утакмици, пре три недеље, није било голова.

Нојер је рекао да екипа има много самопоуздања, због чега верује у успех.

"Сви су видели да се екипа брзо сабере у незгодним ситуацијама. Не сумњамо у себе, без обзира шта да се догоди на терену. Знамо да морамо да будемо опрезни и да морамо да пазимо на контранападе Шахтјора", рекао је Нојер.

У екипи Бајерна због суспензије неће бити Ћабија Алонса, а утакмицу ће због повреда пропустити Тијаго Алкантара и Хави Мартинез.

"У сваку утакмицу улазимо са жељом да победимо, а у сутрашњем дуелу морамо да победимо. Сви у екипи волимо такве ситуације", рекао је Нојер.

Филип Лам се недавно вратио тренинзима после повреде ноге и могао би да буде у саставу.

"У Бајерну је циљ освојити сваки трофеј. Лига шампиона је тешко такмичење и не може се освојити без труда. Нама је најважније да освојимо Бундеслигу, али наравно да желимо и Лигу шампиона", рекао је Лам.

Тренер Шахтјора Мирчеа Луческу оценио је да је Бајерн тренутно најбољи тим на свету.

"Играмо против јаког клуба. Мислим да је Бајерн у овом тренутку најбољи на свету. У својој екипи има шесторицу играча који су с Немачком освојили Светско првенство у Бразилу", рекао је Луческу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи