Читај ми!

Невил хвали Ливерпул

Бивши фудбалер Манчестер јунајтеда Гери Невил рекао је да се боји да ће његов некадашњи клуб изгубити битку с Ливерпулом за место у Лиги шампиона.

Некадашњи ирач, а сада тренер и колумниста Дејли Телеграфа, Гери Невил похвалио је своје некадашње ривале, изразивши забринутост за клуб у коме је играо.

"Моји највећи комплименти Ливерпулу због победе над Манчестер ситијем и начина на који тренутно играју, због чега сам у недељу напустио Енфилд као забринут човек", написао је Невил у својој најновијој колумни за Дејли Телеграф.

Ливерпул је прошлог викенда победио Манчестер сити са 2:1 и тренутно је шести на табели Премијер лиге са 48 бодова, два мање од Манчестер јунајтеда који је на четвртом месту.

"Први пут сам ове сезоне забринут да ли Јунајтед може да победи Ливерпул у борби за место у Лиги шампиона. Подржавам Јунајтед целе сезоне и наставићу, али поштено је рећи да се Ливерпул сада појавио као много већа претња него што сам сматрао пре неколико недеља", рекао је Невил.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи