Фабрегас: Надам се да ћу освојити ЛШ једног дана

Фудбалер Челсија Сеск Фабрегас рекао је да се нада да ће једног дана подићи пехар Лиге шампиона.

Плејмејкер Челсија Сеск Фабрегас сања освања Лиге шампиона и подизање "ушатог" пехара.

"Веома ми је важна Лига шампиона, јер то такмичење још нисам освојио. Имамо сјајан тим... Не знам да ли ће се то десити ове, следеће године или у наредних пет година. То је фудбал. И Хавијер Занети је свој први трофеј освојио са 36 година", рекао је Фабрегас за сајт Челсија.

Фабрегас, који је у Челси дошао овог лета из Барселоне, титули у Лиги шампиона био је најближи 2006. године када је носио дрес Арсенала.

"Играо сам у финалу Лиге шампиона са Арсеналом и изгубили смо у последњих неколико минута. Биле је невероватно тужно. Четири пута сам играо полуфинале. Ту си, практично додирујеш пехар... Надам се да ћу доживети тај тренутак једног дана", рекао је Фабрегас.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи