Бендтнер: Хоћу у напад

Дански репрезентативац, и фудбалер Арсенала Никлас Бендтнер изјавио је да жели да игра у самом шпицу напада, и тврди да му досадашња улога у игри лондонске екипе није основна, али због екипе мора да се жртвује.

Фудбалер Арсенала Никлас Бендтнер питао је менаџера Арсена Венгера зашто га не ставља у шпиц напада, већ има улогу полушпица или крила.

Венгер ове сезоне форсира тактику 4-3-3, са ван Персијем у нападу, док Бендтнер игра по страни.

Бендтнер, чији је гол против Стандарда "подигао" екипу, која је затим дошла до преокрета, верује да је управо тај гол доказ да је његово место у самом шпицу напада.

"Очигледно да сам био ближи голу против Стандарда. Много више долази до изражаја моја брзина када играм у нападу, него по страни", рекао је високи Данац.

Бендтнер је о свом "проблему" разговарао и са тренером Арсеном Венгером, који му је објаснио да је принуђен да га стави по страни, и да то није дугорочно решење. 

"Разговарао сам са Венгером, и објаснио ми је зашто играм уз аут линију. Одлично зна да је моја позиција у нападу. Волим да играм као нападач, али играм за тим и понекад, ако је потребно, могу да одиграм уз леву или десну аут линију", рекао је високи Данац.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи