Сити се бори за опстанак, Рома за пролаз

Тренер Мануел Пелегрини рекао је да Манчестер сити мора да се пласира у осмину финала Лиге шампиона и да ће у последње две утакмице покушати то да оствари. Фудбалери Манчестер ситија од 20.45 играју на свом терену против Бајерна из Минхена, утакмицу петог кола Групе Е у Лиги шампиона.

Сити је у четири утакмице освојио само два бода и налази се на последњем месту на табели, док је Бајерн први са свих 12 бодова и обезбедио је учешће у осмини финала.

"Мој притисак да се пласирамо у осмину финала је важнији можда и од притиска власника клуба. Наравно, мислим да морамо да одемо у другу фазу. Некада не остварите зацртане циљеве... Али, имамо још две утакмице и видећемо шта ће се догодити", рекао је Пелегрини, пренели су британски медији.

Фудбалер енглеске екипе Самир Насри рекао је да његова екипа нема шта да изгуби у предстојећим утакмицама.

"Имамо среће што смо и даље у игри за пласман у осмину финала, пошто две утакмице пре краја имамо само два бода. У нормалним ситуацијама већ бисмо испали. Сада је наша шанса, морамо да је искористимо", рекао је Насри.

Фудбалер Ситија Џејмс Милнер оптимиста је по питању пласмана у другу фазу.

"Имамо две утакмице - победимо обе и прошли смо даље. Можемо то да урадимо", рекао је Милнер.

У другој утакмици у Групи Е фудбалери Роме од 18 часова играју у Москви против ЦСКА. Екипи Рудија Гарсеје је за пролаз у осмину финала потребна победа и да Сити не победи Бајерн. Рома и ЦСКА имају по четири бода на другом и трећем месту, али је италијански тим у бољој ситуацији због бољег међусобног дуела.

Рома у утакмицу улази победом против Атланте од 2:1, а ЦСКА после низа од два пораза, а у суботу је изгубио од Краснодара са 1:2.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи