Шахтјору и бод довољан за осмину финала

Фудбалери Шахтјора из Доњецка играју против Атлетика из Билабаоа и потребан им је бод како би се пласирали у осмину финала Лиге шампиона.

Шахтјор од 20.45 у Лавову игра против Атлетик Билбаоа, утакмицу петог кола Групе Х у Лиги шампиона. Шахтјор је други на табели са осам бодова, па му је потребан и бод за пролаз, а Атлетик је последњи са једним бодом.

Први у групи је Порто, који је са 10 бодова већ обезбедио пласман у осмину финала, а трећи је Бате Борисов са три бода.

Нападач украјинског тима Бернард рекао је да би гол на самом почетку утакмице много значио Шахтјору.

"За нас би било добро када бисмо постигли гол на почетку. Ако бисмо то успели, утакмица би постала лакша, а ми бисмо добили додатно самопоуздање", рекао је Бернард.

У другој утакмици у Групи Х фудбалери Бате Борисова од 18 часова на свом терену играју против Порта.

Белоруски тим је до сада примио 19 голова и близу је новог рекорда Лиге шампиона, само су Динамо Загреб у сезони 2011/2012 и Нордсјеланд (2012/2013) примили више - 22.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи