Читај ми!

Пелегрини: Клуб је у кризи самопоуздања

Менаџер енглеског фудбалског премијерлигаша Манчестер ситија, Мануел Пелегрини оценио је после пораза код куће од ЦСКА у Лиги шампиона од 2:1 да клуб пролази кроз кризу самопоуздања. Сити би могао да буде елиминисан из даљег такмичења у ЛШ и уколико победи Бајерн и Рому на последње две утакмице групне фазе такмичења. Тај сценарио је могућ уколико ЦСКА победи на још једном мечу.

Пелегрини ће против Бајерна играти без Јаја Туреа и Фернандиња који су добили црвене картоне у мечу против ЦСКА.

"У озбиљној смо кризи самопоуздања и морамо да нађемо решење тог проблема свакодневним разговором са играчима", рекао је Пелегрини.

Он је наглаисо да клуб неће одустајати до краја и да ће покушати да се врати "нормалном стилу игре".

Пелегрини је одбио да критикује судију Тасоса Сидиропулоса који је погрешио, пошто је дао жути картон погрешном играчу - Сергеју Игњашевичу, спасивши тако од искључења стварног виновника фаула Понтуса Венблума, који је већ имао жути картон.

"Није био проблем само судија. Не желим да тражим оправдања за нашу лошу игру. Не желим да повезујем судију са коначним резултатом", рекао је чилеански стручњак.

Он је нагласио да је на судији да одлучи да ли треба да додели црвене картоне, ли не.

"За мене је важније да проанализирамо зашто нисамо играли онако како иначе играмо", рекао је Пелегрини.

Туре се такође, није бунио због директног црвеног картона који му је судија показао, пошто је грубо гурнуо у потиљак Романа Јеременка, након што га је он опструирао у игри.

Репрезентативац Обале Слоноваче се путем Твитера извинио навијачима због неконтролисаног геста којим је допринео искључењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи