Суботић: Игра против Галатe рецепт за Бундеслигу

Српски фудбалер Невен Суботић рекао је да је начин на који је Борусија из Дортмунда играла против Галатасараја рецепт за наставак сезоне, пре свега у Бундеслиги где се "милионери" мимо свих очекивања тренутно налазе у зони испадања.

Дортмунд је против турског шампиона остварио четврту узастопну победу у елитном такмичењу (4:1) и обезбедио пласман у осмину финала.

"Пресрећни смо због пласмана међу 16 најбољих екипа, али и начина на који смо одиграли против турског тима, као и у Истанбулу, нападачки од старта меча. Надам се да ћемо и у Бундеслиги кренути са победама", рекао је Суботић за сајт УЕФА.

Суботић је, за разлику од дуела са Бајерном минулог викенда када је направио два кикса и допринео победи Бавараца, одиграо на нивоу и најавио повратак у форму која га је красила пре повреде.

Доскорашњи репрезентативац Србије посебно је истакао партију немачког репрезентативца Марка Ројса.

"Ројс је један од оних играча које идеализујеш док си млад. Он има невероватан таленат и то не може да се научи. Или га имаш или не, зато сам ја дефанзивац. Срећни смо што је Ројс члан нашег тима", закључио је Суботић.

У наредном колу Лиге шампиона изабраници тренера Јиргена Клопа гостују Андерлехту 26. новембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи