Читај ми!

Навијачи Ситија ће звиждати химни ЛШ

Навијачка група Манчестер ситија затражила је од осталих навијача који ће на стадиону гледати фудбалску утакмицу против ЦСКА Москве, да окрену леђа и жвижде химни Лиге шампиона.

Како су пренели британски медији, "Група 1984" затражила је од навијача на стадиону Итихад да окрену леђа и звижде химни Лиге шампиона јер их Европска фудбалска унија "лоше третира".

Навијачи Ситија су незадовољни јер нису уживо могли да гледају утакмицу у Москви, у прошлом колу, због суспензије стадиона ЦСКА. Уефа је, наиме, казнила руски клуб због расистичког понашања навијача.

Енглески навијачи су пре објављивања казне већ направили план путовања за утакмицу која је одиграна 21. октобра у Москви. Њима је био забрањен улаз на стадион, а љути су јер је на трибинама ипак било око 300 навијача руског тима, који су ушли на новинарске акредитације или спонзорске улазнице.

Уефа је тада саопштила да нису прекршена њена правила, али "Група 1894" није задовољна тим објашњењем, поготово јер им трошкови пута неће бити надокнађени.

"Многи навијачи Ситија су отпутовали у Москву. Потрошили су много новца на авионске карте, визе и смештај и нису их пустили на стадион, а онда смо водели да је утакмицу гледало неколико стотина руских навијача. Мислимо да немамо добар третман код Уефе", наводи се у саопштењу навијачке групе Манчестер ситија.

"Мислимо да Уефу занимају само спознорства и новац, а не навијачи. За сутрашњу утакмицу подржавамо идеју да навијачи Ситија окрену леђа и жвижде химни Лиге шампиона", додаје се у саопштењу.

Ту идеју подржали су навијачи Бајерна из Минхена, који су били у истој ситуацији у септрембру, када је дуел са ЦСКА игран без публике.

Такав протест биће исказан на утакмици Ситија и Бајерна крајем месеца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи