Читај ми!

Алегри: Челични живци за Олимпијакос

Тренер фудбалера Јувентуса Масимилијано Алегри рекао је да ће његовој екипи бити потребни "челични живци" да би победила Олимпијакос у Лиги шампиона. Фудбалери Јувентуса од 20.45 на свом стадиону играју против Олимпијакоса, утакмицу четвртог кола Групе А у Лиги шампиона.

Јувентус је у прошлом колу изгубио у Атини са 0:1 и има три бода из три утакмице на трећем месту, док другопласирани Олимпијакос има три бода више. Први у групи је Атлетико Мадрид са шест бодова, а последњи је Малме са три бода.

"Очекујем да ће они играти мање-више исто као у Атини. Ми морамо да играмо другачије, морамо да будемо бољи у техничким стварима. Требаће нам много стрпљења и челични живци да искористимо свих 90 минута и остваримо резултат који нам одговара", рекао је Алегри, пренели су италијански медији.

Јувентусу би одговарала победа од 2:0, како би у међусобном дуелу био бољи од Олимпијакоса, уколико на крају групне фазе буду имали исти број бодова.

"Најважније је да победимо, а онда да покушамо да победимо са два гола разлике, пошто би то могло да буде важно приликом коначног одлучивања. Али, прво да видимо да ли можемо да победимо, а онда да размишљамо о убедљивијој победи", рекао је тренер црно-белих Алегри.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи