Компани: Зашто није било наших навијача у Москви?

Капитен Манчестер Ситија Венсан Компани критиковао је Европску фудбалску унију и московски ЦСКА због одсуства навијача енглеског клуба на мечу Лиге шампиона у главном граду Русије (2:2).

УЕФА је забранила навијачима ЦСКА присуство на три утакмице због насилничког понашања и расистичких инцидената прошлог месеца на мечу против Роме у Риму (5:1) где су присталице "армејаца" развиле десничарске транспаренте и сукобиле се са полицијом.

"Зашто нисмо имали навијаче овде? Шта су то погрешно урадили наши навијачи? Ово није поштено. Кад се боље погледа овде није било само навијача Манчестер Ситија. Ко је кажњен због расизма, Манчестер или Москва. Мора нешто да се мења, наше присталице не би требало да буду кажњене", рекао је Компани новинарима после меча.

Упркос забрани УЕФА, ЦСКА је на Химки Арени имао подршку око 650 присталица.

"Људи који су присуствовали утакмици, њих 360 је из Уефа, остало су партнери и спонзори. Ако су сви навијачи ЦСКА, онда је то добро за нас. Сви су добили позив од Уефа, не од ЦСКА", рекао је директор за медије московског клуба Сергеј Аксенов.

Сити ни после три утакмице у групи не зна за тријумф и имаће тежак задатак да избори пласман у осмину финала елитно такмичења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи