Читај ми!

Ловрен: Бићемо бољи против Реала

Дејан Ловрен обећава навијачима Ливерпула бољу игру против мадридског Реала, од којег "црвени" никада нису изгубили у историји.

Фудбалер Ливерпула Дејан Ловрен рекао је да ће његова екипа морати да игра много боље него против Квинс Парк Ренџерса, ако жели да победи Реал Мадрид у предстојећем мечу Лиге шампиона.

"Морамо да се побољшамо и да играмо више као тим. Морамо да покажемо више и нећемо играти против Реала као против КПР-а, можете бити сигурни у то", рекао је Ловрен за британске медије.

Ливерпул сутра дочекује Реал Мадрид у трећем колу Лиге шампиона, а Ловрен истиче да је свестан опасности од Кристијана Роналда, али је навео и да има још играча Реала о којима треба да брине одбрана Ливерула.

"Роналдо је сјајан играч, али не можете да се концентришете само на њега, јер има још играча који постижу голове", рекао је Ловрен.

Реал Мадрид је тренутно први на табели Групе Б са шест бодова, Ливерпул је други са три, колико има и трећепласирани Базел, док је на последњем месту бугарски Лудогорец без бодова.

Ливерпул и Реал су се до сада састајали само три пута, а све три утакмице су добили "црвени" не примивши чак ниједан гол.

У финалу тадашњег Купа шампиона 1981. године у Паризу Ливерпул је славио са 1:0. У осмини финала у сезони 2008/09. премијерлигашки клуб jе избацио Реал укупним резултатом 5:0 - у Мадриду је било 1:0, а на Енфилду 4:0.

Ливерпул је од последњих 18 европских утакмица на Енфилду изгубио само једном. С друге стране, Реал је славио на пет од последњих седам утакмица на гостовањима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи