Анчелоти: Дивим се Ливерпулу

Реномирани Италијански стручњак Карло Анчелоти пред меч Ливерпула и Реала у Лиги шампиона открио да се диви тиму са Енфилда и изразио очекивање да ће Кристијано Роналдо бити посебно мотивисан у том мечу.

Тренер Реал Мадрида Карло Анчелоти рекао је да се диви Ливерпулу, наредном ривалу у Лиги шампиона, и да једва чека да поново уживо осети атмосферу на чувеном Енфилду.

Актуелни шампион Европе у трећем колу Б групе елитног тамичења гостује петоструком шампиону Старог континента, који не блиста ове сезоне и не сме да изгуби, уколико жели да остане у трци за осмину финала.

"Дивим се Ливерпулу још од 1984. године и победе против моје Роме у финалу Купа шампиона у Риму. Има нешто посебно у томе када њихови навијачи певају "You'll Never Walk Alone". Сутра увече ћу раније изаћи на терен да још једном осетим уживо ту атмосферу", изјавио је Анчелоти.

Италијански стручњак, који је седео на клупи Милана у чувеном финалу у Истанбулу из 2005. године, када су "Редси" надокнадили 0:3 и освојили трофеј каже да је управо та песма покренула ривала.

"Водили смо са 3:0 на полувремену, отишли смо у свлачионицу с мислима да је све готово. Међутим, њихови навијачи нису престајали с песмом и онда се све преокренуло. Нећу рећи да смо изгубили због песме, али има нешто у томе. Ипак, две године касније вратили смо им мило за драго у Атини. Мислим да је све то судбина", навео је Анчелоти и додао да сјајна атмосфера може да буде само додатни мотив његовим играчима, посебно Кристијану Роналду, понајвише због ривалитета Манчестер Јунајтеда и Ливерпула.

Мадридски тим има максималан учинак после два кола, пошто је претходно победио Базел (5:1) и Лудогорец (2:1), док Ливерпул није кренуо како је очекавао, "на мишиће" је остварен трјумф над Лудогорецом (2:1), а потом је уследио пораз у Базелу (1:0).

Ипак, из Краљевског клуба навјављују опрез, пре свега због последњег судара ова два тима на Енфилду, 2009. године, када су Црвени у осмини финала славили са убедљивих 4:0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи