Читај ми!

Енрике преузео одговорност

Тренер фудбалера Барселоне Луис Енрике рекао је да не треба кривити екипу и да је он први кога треба окривити за пораз од Пари Сен Жеремена у Лиги шампиона. Барселона је синоћ у Паризу на стадиону Парк принчева поражена од ПСЖ-а у утакмици другог кола Групе Ф Лиге шампиона са 3:2, а екипи Луиса Енрикеа то су били први голови које су примили ове сезоне.

Тренер Луис Енрике је недвосмислено сву кривицу за пораз преузео на себе.

"Објашњење за пораз је сасвим јасно – изашли смо на терен против екипе која је истог квалитета као и ми, само што су се они у овој ситуацији боље носили са притиском. Нисмо одиграли како смо се надали", рекао је Енрике, а преноси портал Goal.com.

"Имали смо неколико чистих прилика из којих нисмо успели да изједначимо. Не могу рећи да овај резултат није реалан, као ни да је завршено без победника. Начинили смо велики број наивних грешака када смо преносили лопту на другу половину – и то је резултирало прекидима из којих је ПСЖ давао голове", рекао је Енрике.

Новинари су га питали да оцени игру голмана Барселоне Марка-Андреа тер Штегена и одбране на синоћњем мечу, а Енрике је нагласио да не жели да даје оцене својим играчима.

"Не желим да издвајам појединце, ја то не чиним. За пораз смо криви сви, а ја сам први којег треба оптуживати – одговорност је на мени. Анализираћемо шта смо лоше учинили и настојати да то не поновимо", рекао је Енрике.

Барселона је у првом колу Групе Ф Лиге шампиона савладала АПОЕЛ са 2:0, док је ПСЖ одиграо нерешено 1:1 са Ајаксом. На табели је први ПСЖ са четири бода, Барселона друга са три, док је Ајакс трећи са два, а АПОЕЛ је последњи са једним.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи