Венгер: Морамо да победимо Галатасарај

Шеф струке Арсенала Арсен Венгер истиче да његова екипа не сме да "продаје" бодове у Лиги шампиона на свом стадиону. Мислим да смо ми под много већим притиском до нашег ривала, јер смо изгубили прву утакмицу у Лиги шампиона. Нисмо тим поразом много изгубили, али ми морамо да победимо утакмице на домаћем терену, рекао је Француз.

Тренер Арсенала Арсен Венгер рекао је да је његова екипа под притиском, јер мора да победи Галатасарај у утакмици другог кола Групе Д Лиге шампиона.

"Рано је причати о притиску, али мислим да смо ми под много већим притиском до нашег ривала, јер смо изгубили прву утакмицу у Лиги шампиона. Нисмо тим поразом много изгубили, али ми морамо да победимо утакмице на домаћем терену", рекао је Венгер, а преноси званични сајт Арсенала.

У Лондону ће се у среду увече од 20.45 састати Арсенал и Галатасарај у утакмици другог кола Групе Д Лиге шампиона.

"Нама су утакмице на нашем стадиону од виталног значаја. Иза нас је разочаравајући резултат у Дортмунду, али сада осећам да имамо могућности за добар резултат", казао је Венгер.

Тренер Галатасараја Чесаре Прандели рекао је да његови играчи у меч са Арсеналом треба да уђу "хладне главе" и да "дају све од себе на терену".

Галатасарај је у првој утакмици Групе Д Лиге шампиона на свом стадиону одиграо нерешено 1:1 са белгијским Андерелхтом.

Белгијска екипа ће у среду од 20.45 на свом стадиону дочекати Борусију Дортмунд, а прилику да наступе на том мечу имаће тројица српских играча - Александар Митровић (Андерлехт), Милош Јојић и Невен Суботић (обојица Борусија).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи