Читај ми!

Харт: Реми је био најправеднији исход

Бајерн је у првом колу Е групе најјачег европског такмичења савладао Манчестер Сити управо голом некадашњег играча Ситија Џерома Боатенга у последњем минуту. Минималма победа Бавараца, извојевана у задњи час, изазвала је бурне реакције на обе стране.

Голман Манчестер Ситија Џо Харт рекао је да његов тим није заслужио пораз од минхенског Бајерна у Лиги шампиона.

"Играли смо веома добро против јаког тима. Познато је колико је Бајерн јак на свом терену, али смо показали да можемо да се носимо са њима. Мислим да би реми био најправеднији резултат", рекао је Харт за Скај Спорт.

Манчестер Сити ће у наредном колу играти против Роме на Етихаду 30. септембра, док се Бајерн састаје са ЦСКА у Москви истог дана.

На другој страни ни фиудбалери Бајерна нису задовољни постигнутим. Фудбалер Бајерна из Минхена Арјен Робен рекао је да његова екипа има још доста простора за напредак.

"Нисмо играли добро као што умемо. Морамо да пронађемо ритам, али је важно да смо на победничком путу. Можемо боље од овога, иако смо свесни да смо пропустили неколико добрих прилика", рекао је Робен за сајт минхенског клуба.

Холанђанин је прошле сезоне у Бајернову титулу у Бундеслиги "уградио" 21 гол на 45 утакмица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи