Ето: Чудан осећај против Барсе

Нападач Интера из Милана Самјуел Ето открио је да се "осећао чудно" играјући против бивших саиграча, као и да је задовољан нерешеним резултатом.

Камерунац Самјуел Ето признао је да се осећао чудно на почетку утакмице са Барселоном,  али да се, како је време одмицало, концентрисао само на меч.

"Било је чудно играти против бивших саиграча, зато што сам дуго играо са њима. Али претпостављам да је то нормално. Након три-четири минута игре осећао сам се добро, и био сам фокусиран само на утакмицу", описао је почетак утакмице Ето.

"Играли смо против најбољег тима у Европи, и најбитније је да нисмо изгубили. Могли смо чак и да победимо, али како су се ствари одвијале на терену, задовољан сам бодом", рекао је Ето.

Утакмицу између Интера и Барсе пратило је 76.000 гледалаца, који су направили одличну атмосферу.

"Играти пред пуним стадионом било је фантастично. Жао ми је што нисмо победили пред нашим навијачима, али надам се да ћемо имати више среће други пут", рекао је Ето.

Камерунац није штедео речи о бившем саиграчу Лионелу Месију, који је пружио одличну партију на Ђузепе Меаци.

"Меси је заиста феноменалан играч. Он је јединствен - Марадона данашњег фудбала".

Ето ће имати прилику да се исприча са доскорашњим саиграчима 24. новембра, када Интер гостује Барселони на Камп Ноу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи