Читај ми!

Зенит и Порто надомак елите

Фудбалери Зенита и Порта на корак су од пласмана у групну фазу Лиге шампиона пошто су у првим мечевима баража забележили победе на гостујућем терену.

Представник Русије савладао је у Лијежу тим Стандарда са 1:0, а истим резултатом староседелац у елитном такмичењу, португалски Порто, славио је на тешком гостовању у Лилу.

Белоруски првак БАТЕ Борисов испустио је у Братислави победу против домаћег Слована након што је играч домаћина пред крај првог полувремена постигао аутогол и држао је вођство до самог финиша.

Словаци су, међутим, успели да изједначе и изборе реми, који им даје какву-такву наду пред реванш.

АПОЕЛ из Никозије остао је непоражен у Алборгу (1:1), потврдивши да Кипрани и ове сезоне имају запажену улогу на европској клупској сцени, док су Марибор и Селтик одиграли такође 1:1 и оставили да путника у елиту одлучи реванш у Глазгову.

Вечерашњи резултати првих мечева баража:

Лил (Француска) - Порто (Португалија) 0:1 (Ерера 61)

Стандард (Белгија) - Зенит (Русија) 0:1 (Шатов 16)

Слован (Словачка) - БАТЕ (Белорусија) 1:1 (Витек 80 - Јаблонски 44. аутогол)

Алборг (Данска) - АПОЕЛ (Кипар) 1:1 (Томсен 16 - Оливеира 54)

Марибор (Словенија) - Селтик (Шкотска) 1:1 (Бохар 14 - Мекгрегор 6)

Одиграно јуче: Бешикташ (Турска) - Арсенал (Енглеска) 0:0, Копенхаген (Данска) - Бајер Леверкузен (Немачка) 2:3, Наполи (Италија) - Атлетик Билбао (Шпанија) 1:1, Салцбург (Аустрија) - Малме (Шведска) 2:1, Стеауа (Румунија) - Лудогорец (Бугарска) 1:0.

Реванш сусрети на програму су следеће недеље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи