Уефа одбила жалбу Легије

Дисциплинска комисија Европске фудбалске уније одбацила је жалбу пољске Легије на одлуку о избацивању из баража за Лигу шампиона због наступа суспендованог играча Бартоша Березинског.

Уефа одбила жачбу пољске Легије на избацивања из Лиге шампиона.

Фудбалер пољског шампиона Березински је добио је црвени картон у последњем мечу Легије прошле сезоне против Апоела из Лимасола и суспендован је на три утакмице.

Он је пропустио мечеве против Сент Патрика у претходној рунди и први дуел са Селтиком, да би одиграо последњих неколико минута реванша у Глазгову.

Међутим, Уефа је утврдила да Березински уопште није био регистрован за претходну рунду, тако да није могао да издржи казну и елиминисала Легију, која ће се уместо за Лигу шампиона борити за пласман у Лигу Европе.

Легија је први меч добила са 4:1, а реванш је регистрован службеним резултатом 3:0 за Селтик, таман довољно за пролаз шкотског тима, упркос победи Пољака од 2:0 на терену.

Екипа Селтика играће уместо Легије у баражу за ЛШ против словеначког Марибора. Пољски тим наступиће у баражу за Лигу Европе, а ривал ће му бити казахстански Актобе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи