Читај ми!

Љоренте: Јуве може да освоји Лигу шампиона

Фудбалер Јувентуса Фернандо Љоренте рекао је да верује да ће се његова екипа ове сезоне борити за трофеј Лиге шампиона, иако прошле сезоне није успела да прође групу.

Шпански нападач је казао да, упркос свему, верује да Јуве може ове сезоне да конкурише за најважнији клупски трофеј.

"Мислим да Јувентус припада групи која ће се борити за Лигу шампиона. Морамо да покушамо. Јасно је да ће бити врло тешко. Али, прошле године, рецимо, нико није мислио да ће Атлетико Мадрид бити тако близу освајања", рекао је Љоренте за лист Тутоспорт.

Шампион Италије променио је тренера овог лета, а прошле сезоне имао је великих проблема у Лиги шампиона, иако није имао посебно тешку групу.

"Све је могуће у фудбалу. Морамо вредно да радимо да бисмо имали лудачку годину. Морамо да верујемо, да сањамо да можемо да дођемо до тог трофеја", рекао је Љоренте.

Високи нападач признао је да је имао проблема у почетку, када је прошлог лета дошао из Атлетик Билбаоа.

"Прошле године ми је у почетку било веома тешко. Требало ми је неколико месеци да се навикнем на Контеов рад. После летњих припрема било ми је физички мука, а морал је био јако низак. Али, сезона са 18 голова је добра сезона", рекао је Љоренте.

Ове сезоне гаји велике амбиције.

"Надам се да ћу бити још бољи ове сезоне. Надам се да ћу имати више шанси, у сваком смислу. Навијачи морају да верују у овај тим. Још смо јачи", рекао је Љоренте.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи