Лудогорец против Стеауе, Арсенал иде на Бешикташ

Жреб за последње коло квалификација за Лигу шампиона донео нам је неколико изузетно занимљвих мечева. Бугарски Лудогорец играће поново против комшија, овога пута против Стеауе. Арсенал је извукао Бешикташ, док ће Наполи играти са Атлетиком из Билбаоа.

Фудбалери Селтика играће против Марибора у плеј-офу за пласман у Лигу шампиона, док ће бугарски Лудогорец, који је у квалификацијама елиминисао Партизан, играти против Стеауе, одлучено је жребом у Ниону.

Селтик је у последњем тренутку ушао у жреб за плеј-оф у Лиги шампиона, пошто је Уефа раније данас избацила Легију, која је у двомечу елиминисала шкотски клуб резултатом 6:1.
Два дербија ове етапе такмичења свакако су окршаји Арсенала и Бешикташа, као и Наполија и Атлетико Билбаоа.

Прве утакмице играју се 19. и 20. августа, а реванши су на програму седам дана касније. Победници плеј-офа ће играти у групној фази Лиге шампиона, док ће поражени у Лигу Европе.

Жреб је заказан за 28. август у Монаку.

Стаза шампиона:

Марибор - Селтик

Салцбург - Малме

Олборг - Апоел

Стеауа - Лудогорец

Слован Братислава - Бате Борисов

Стаза пратилаца:

Бешикташ - Арсенал

Стандард Лијеж - Зенит

Копенхаген - Бајер Леверкузен

Лил - Порто

Наполи - Атлетико Билбао

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи