Роналдо: Не брините, играм у Лисабону!

Кристијано Роналдо није сто одсто спреман, али не жели, ни по коју цену, да пропусти прво финале Лиге шампиона са мадридским Реалом. Дошао сам у клуб како бих освајао титуле, рекао је он за клупски сајт.

Најбољи фудбалер света и играч Реал Мадрида Кристијано Роналдо рекао је да ће бити спреман за финални меч Лиге шампиона против градског ривала Атлетика.

Роналдов наступ у финалу био је под знаком питања, пошто у последње време има проблема са повредом задње ложе.

"Бићу спреман до суботе. Нисам се у потпуности опоравио, али играћу финале. Радили смо током године да дођемо до финала и нормално је да тело не може да издржи све напоре, јер сваке недеље играмо јаке утакмице", рекао је Роналдо за клупски сајт.

Он је додао да су шансе Реала и Атлетика изједначене, али и да верује да ће његов тим бити успешнији у финалу.

"Дошао сам у клуб како бих освајао титуле и веома сам срећан због првог финала Лиге шампиона са Реалом. Пуни смо самопоуздања, смирени смо, добро тренирамо, иако је остало само четири дана до меча. Финале је мистерија, никад не знате шта може да се догоди", поручио је 29-годишњи Португалац.

Роналдо је у Лиги шампиона постигао 16 голова и поставио рекорд такмичења по броју погодака у једној сезони.

Финале ЛШ одиграће се у суботу, у Лисабону, на стадиону Бенфике.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи