Роналдо спреман за велико финале

Навијачи мадридског Реала, али и неутрални љубитељи фудбала, одахнули су када су чули речи Карла Анчелотија, који је истакао да ће Кристијано Роналдо, званично најбољи играч планете, бити спреман за финале Лиге шампиона. На мегдан са Атлетиком ће истрчати и Карим Бензема.

Најбољи фудбалер света Кристијано Роналдо биће спреман за финале Лиге шампиона у коме „лос бланкоси" играју са Атлетиком, недавно крунисаним шампионом Шпаније.

Карло Анчелоти је рекао да ни Роналдо, али ни Карим Бензема, нису доживели озбиљније повреде и да је њихово учешће у лисабонском финалу сасвим реално.

Роналдо, иначе најбољи стрелац Реал Мадрида и ове сезоне, повредио се током загревања пред меч са Еспањолом. Међутим, италијански тренер је рекао да је, из предострожности, одлучио да га одмори.

Бензема је игру напустио након 70 минута, показујући знаке повреде препона.

"Кристијано се није осетио добро током загревања и одлучили смо да не ризикујемо. Нисмо забринути јер мислимо да може да игра финале Лиге шампиона. Бензема је имао проблем са мишићем, тако да не би требало да буде проблема ни са њим", потврдио је Анчелоти.

Навијаче Реала радује и вест да се Пепе опоравља по плану од повреде листа, и да је врло вероватно да ћемо и њега видети у великом финалу.

Реал је у последњем колу Примере са 3:1 победио Еспањол и тако сезону завршио на трећем месту, са три бода мање од Атлетика, а истим бројем бодова као Барселона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи