Читај ми!

Гвардиола и Роналдо углас: Идемо у финале!

Реал јесте победио минхенски Бајерн у Мадриду, али предност од једног гола не гарантује пролазак у финале. Због тога су у табору оба тима оптимисти уочи меча одлуке у Минхену, 29. априла.

Тренер Бајерна Пеп Гвардиола рекао је да је, упркос поразу од Реала (0:1) у првом полуфиналном мечу Лиге шампиона, оптимиста уочи реванша у Минхену следеће недеље.

"Урадили смо све како бисмо победили, али увек можете да изгубите ако играте против великог тима као што је Реал. У сваком случају, сада сам већи оптимиста него пре синоћње утакмице", рекао је Гвардиола.

Једини погодак на јучерашњој утакмици у Мадриду постигао је Карим Бензема.

"Реал је најбоља екипа на свету када је у питању игра на контранападе. Одиграли су меч какав су желели. У Минхену ћемо дати све од себе да победимо. Играли смо против најскупље екипе на свету. Нисам задовољан резултатом. Ипак, поносан сам на екипу. Верујем да ћемо бити још бољи у реваншу", додао је Гвардиола.

Капитен Бајерна Филип Лам истакао је да очекује бољу утакмицу у реваншу у Минхену.

"У реваншу је све могуће. Синоћ смо желели тријумф, али није било могуће пробити Реалову одбрану. Нисмо ни ми били лоши у одбрани, али против најбољих светских играча нисмо издржали свих 90 минута", закључио је Лам.

Нападач мадридског Реала Кристијано Роналдо рекао је да је задовољан победом свог тима против Бајерна и да се нада проласку у финале.

"Имамо добар резултат за полуфинале Лиге шампиона. Бајерн ће имати тежак задатак ако постигнемо гол у Минхену, а мислим да хоћемо и да ћемо проћи у финале", рекао је Роналдо.

Он је додао да се после тронедељне паузе од повреде тетиве колена осећа добро.

"Нисам форисирао, осећао сам се добро. Неки нису желели да играм, али ипак сам заиграо. Био сам мало забринут, јер сам први пут после три недеље паузе изашао на терен, али нисам осетио никакву непријатност. Бићу у перфектној кондицији у наредним мечевима", рекао је Роналдо.

Реванш меч игра се у уторак, 29. априла, у Минхену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи