Читај ми!

Тери: Прогања ме промашен пенал у Москви

Месецима нисам спавао, чак се и ових дана пробудим усред ноћи и помислим на тај промашај, открио је Џеон Тери, присећајући се промашеног пенала у Лиги шампиона 2008. године.

Капитен Челсија Џон Тери открио је да месецима није спавао после промашеног пенала у финалу Лиге шампиона против Манчестер јунајтеда 2008. године, али да га тај промашај мотивише уочи предстојећег дуела са Атлетиком из Мадрида, у полуфиналу Лиге шампиона.

"Месецима нисам спавао, стално сам причао о томе. Чак се и ових дана пробудим усред ноћи и помислим на тај промашај. То ће заувек бити у мени, али то ме на неки начин тера да радим више, да идем напред", рекао је Тери за сајт Уефе.

Челси је у финалу Лиге шампиона 2008. године у Москви после пенала изгубио од Манчестер јунајтеда са 5:6, а Тери се приликом шута оклизнуо и промашио гол.

"Увек сам желео успех. Тај карактер, не само мој него и целог клуба, видео се у финалу Лиге шампиона 2012. године, када смо освојили трофеј", додао је Тери.

"Плавци" су 2012. године у Минхену освојили трофеј, пошто су победили Бајерн после пенала са 4:3. После продужетака резултат је био 1:1, али Тери у тој утакмици није играо због суспензије.

Челси вечерас од 20.45 у Мадриду игра против Атлетика, прву полуфиналну утакмицу Лиге шампиона. У другом полуфиналу, сутра од 20.45, у Мадриду играју Реал и Бајерн из Минхена

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи