Арсенал без конкуренције

Лондонски тим истиче се као фаворит групе Х. Олимпијакос, АЗ Алкмар и Стандард водиће тешку борбу за 2. место у групи.

Главни фаворит у групи Х свакако је лондонски Арсенал.

Тим Арсена Венгера има далеко најквалитетнији састав у овој групи. Познато је да играју леп и лепршав фудбал, и свакако да ће противници бити на великим мукама, поготово у Лондону, на Емиратима.

Олимпијакос се прилично појачао пред нову сезону, и у Лигу шампиона улази са великим амбицијама. Своју шансу тражиће код куће, јер је познато да навијачи грчког клуба умеју да направе паклену атмосферу.

Стандард из Лијежа, у ком игра наш Милан Јовановић, сигурно да жели да се докаже и у европским утакмицама. Ипак, веома млад тим Стандарда мораће да се „кали" против великих екипа попут Арсенала и Олимпијакоса.

АЗ Алкмар, шампион Холандије, улази у најелитније европско такмичење са намером да докаже да му је ту и место. Млад тим, који предводи Роналд Куман, свакако ће храбро играти против осталих ривала у групи, а своју шансу за пролаз потражиће у утакмицама са Олимпијакосом и Стандардом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи