Читај ми!

Бајерн одговара на увреде енглеских новинара

Актуелни шампион Европе минхенски Бајерн сувише је озбиљна организација да би олако прешао и преко много ситнијих увреда од оне коју су енглески листови "Дејли мирор" и "Сан" нанели капитену Бастијану Швајнштајгеру.

Минхенски Бајерн је одбио да изда акредитације новинарима два британска листа за другу утакмицу четвртфинала Лиге шампиона у Минхену следеће недеље, због увредљивих наслова у тим новинама, на рачун Бастијана Швајнштајгера.

Швајнштајгер је постигао изједначујући гол за Бајерн (1:1) у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона у уторак у Манчестеру, али је касније искључен због прекршаја над Вејном Рунијем и другог жутог картона.

Бајерн се жалио на потпуно непоштовање и дискриминацију њиховог играча кога су Дејли мирор и Сан на насловним странама назвали "свињом", буквално преводећи први део његовог презимена.

Актуелни првак Европе Бајерн састаје се у другом мечу Лиге шампиона са Јунајтедом у среду на "Алијанц арени".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи