Читај ми!

"Посебни": Смејурија!

Трећи гол који смо примили је смешан, рекао је у свом стилу Жозе Морињо након меча у Паризу и још једном "пецнуо" своје нападаче, због "недостатка талента".

Један минут је делио Жозеа Мориња и његов Челси од не тако болног пораза у Паризу. Ипак, Пасторе је у последњем нападу на мечу постигао гол који прави разлику између прихватљивог и тешког пораза.  

"Неспретно смо примили гол у најгорем моменту. Резултат од 2:1 био би по мери, али тај гол је све пореметио. Направио је велику разлику", рекао је штопер Гери Кејхил након меча.

Ипак, Жозе Морињо не дели његово мишљење.

"Кејхил каже да је трећи гол неспретан? Ја кажем да је смешан! Играли смо против сјајне скипе, препуне врхунских играча, поготво у офанзивном делу тима. Пред нама је сада тежак посао, али не и немогућа мисија. У фудбалу ништа није немогуће. Истина, они имају играче који ни из чега могу да дају голове, док ми нисмо екипа препуна талента која може да постиже много голова", рекао је "посебни".

Морињо је почео меч без класичног нападача, а онда је у другом полувремену у игру увео Фернанда Тореса и признаје да је погрешио. 

"При резултату 1:1 сам променио формацију и увео Тореса јер сам сматрао да може да нам донесе већу у дубину у нападу од Ширлеа. Са Ширлеом је то добро функционисало, али мислио сам да ће нам Фернандо више значити. Зауставили смо ибрахимовића, као и Каванија, али нисмо успевали да искористимо наше полуприлике и правили смо много индивидуалних грешака у одбрани. Сада морамо да дамо све од себе и покушамо да направимо проекрет", рекао је Морињо.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи