Читај ми!

И Мојс и Гвардиола задовољни ремијем

Тренери Манчестер јунајтеда и Бајерн Минхена, Дејвид Мојс и Жозеп Гвардиола рекли су да су задовољни наступом и резултатом својих фудбалера у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона. Манчестер је као домаћин повео, а европски првак и велики фаворит Бајерн је изједначио на 1:1, што је и коначан резултат утакмице у уторак увече.

Дејвид Мојс није крио задовољство резултатом утакмице.

"Играли смо јако добро. Мало сам разочаран што смо примили гол, али је наступ био стварно добар. Вечерас је постојала права решеност да одиграмо добро. У овом такмичењу имамо историју на својој страни и атмосфера је била добра", рекао је Мојс после утакмице.

Реванш се игра за седам дана у Минхену, а Мојс гаји наду за ту утакмицу.

"Знамо да морамо да постигнемо гол у реваншу. Морамо да урадимо нешто по том питању. Дали смо себи сјајну шансу, морамо да идемо прса у прса са њима. Најбољи фудбал ове сезоне смо играли у Лиги шампиона, а требаће нам наш најбјољи фудбал да победимо у Минхену", рекао је Мојс.

Гвардиола је био такође задовољан, иако је пре меча његов тим проглашаван за великог фаворита и од њега се очекивала победа на Олд Трафорду.

"Врло сам задовољан. Манчестер јунајтед има један од најбољих тимова на свету, и то не треба заборављати. Дали смо гол у гостима и то је јако важно, али смо имали и среће што они нису искористили своје шансе. Тешко је било бранити гол који смо примили. Није лако играти против тима који се брани тако дубоко, видећемо да ли ћемо пронаћи неко решење у Минхену", рекао је Гвардиола.

У реваншу због суспензије неће играти Бастијан Швајнштајгер и Хави Мартинес.

"Такве ствари се дешавају, али ћемо изаћи с тим на крај. Увек је опасно када се у реванш иде са 1:1, али чак би и победа од 2:1 била опасна за нас. Пробаћемо да победимо у реваншу и сигуран сам да можемо. Имам пуно поверење у своје играче и надам се да ће нас навијачи у Минхену подржати као што су Јунајтедови то урадили за њих", рекао је Гвардиола.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи