Читај ми!

Мартино и Симеоне задовољни

Тренер Барселоне Херардо Мартино рекао је да је поносан на своје фудбалере који су код куће у уторак увече, у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона, одиграли 1:1 са Атлетиком из Мадрида, док је тренер гостију Дијего Симеоне истакао да његови играчи имају "велико срце".

Атлетико је први на табели првенства, а Барселона друга, с бодом мање. Ове две екипе играле су четири пута ове сезоне и све четири утакмице завршене су нерешено.

"Поносан сам на начин на који смо играли. Ако овако наставимо, имамо шансе да успемо. Желимо да победимо у свакој утакмици, тако да ћемо ићи у Мадрид и пробати да урадимо исто. После гола Атлетика видели сте најбоље што Барселона има, кретали смо се добро и играли добро", рекао је Мартино после утакмице.

Мадриђани су повели голом Дијега, а изједначио је Нејмар.

"Играли смо као тим, са много енергије. Овај двомеч је потпуно изједначен. Не знам ни да ли се фактор домаћег терена рачуна, све је потпуно изједначено", рекао је Мартино.

На утакмици се повредио Ђерард Пике, али је Мартино рекао да се још не зна колико је тешка повреда.

Аргентински тренер и легенда Атлетика Симеоне истакао је да је његов тим показао велико срце.

"Играли смо против великог противника. Имамо тим са великим срцем и стварно сам пресрећан што можемо да се такмичимо против оваквих ривала. Ово је био страствени сусрет. Са гледишта тактике, утакмица је била дивна. Оба тима су показала своју снагу и остала доследна свом стилу. Стадион 'Висенте Калдерон' ће 'горети' у реваншу", рекао је Симеоне.

Тренер је посебно похвалио Дијега, стрелца поготка, и прокоментарисао повреду Дијега Косте.

"Стварно ми је драго због Дијега, био му је потребан тај гол, који је дошао у врло важном тренутку утакмице. Он ће бити од кључног значаја за нас до краја сезоне. Коста није хтео да изађе са терена, упркос повреди, о којој ћемо тек касније знати нешто више. Сви се надамо најбољем", рекао је Симеоне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи