Читај ми!

Блан: Морамо искористити сваку шансу

Лоран Блан, тренер ПСЖ-а, каже да његови фудбалери морају искористити сваку прилику на мечу са Челсијем. Наступ Тијага Силве неизвестан, пошто је Бразилац сломио јагодичну кост пре 11 дана. Челси без Матића и Салаха.

Тренер Пари Сен Жермена Лоран Блан рекао је да његови фудбалери морају да поправе ефикасност у сутрашњој првој четвртфиналној утакмици Лиге шампиона против Челсија.

"Морамо да будемо ефикаснији. Имаћемо мало шанси, а оне које направимо морамо да реализујемо. Знамо да морамо да будемо на вишем нивоу", рекао је Блан, преносе француски медији.

Пари Сен Жермен је у серији од осам победа у свим такмичењима, а у прошлом првенственом колу победио је Ницу са 1:0 и седам кола пре краја има 13 бодова више од Монака који је на другом месту.

Игра париског тима зависи од нападача Златана Ибрахимовића, који је ове сезоне у француском првенству постигао 25 голова, док је у Лиги шампиона до сада постигао десет голова и он ће сигурно бити у тиму.

Наступ Тијага Силве је неизвестан, пошто је сломио јагодичну кост пре 11 дана, а ако буде играо носиће заштитну маску.

Последњи пут Пари Сен Жермен и Челси играли су на "Парку принчева" у сезони 2004/2005 и лондонски клуб победио је са 3:0.

Тренер Челсија Жозе Морињо је и тада предводио клуб, а у сутрашњој утакмици жели добру игру свог тима, након првенственог пораза од Кристал Паласа од 0:1, због чега је Португалац рекао да се Челси опростио од титуле.

Морињо покушава да постане први тренер у историји који је са три различита клуба освојио Лигу шампиона. Он је 2004. године са Портом освојио то такмичење, а 2010. са Интером.

Одбрамбени играч Челсија Гери Кејхил рекао је да је екипа разочарана због пораза од Кристал Паласа, који је дошао после аутогола Џона Терија.

"Боли када изгубите сваку утакмицу, а овај пораз посебно боли, пошто сви знамо колико су нам ти бодови били значајни. Сви смо веома разочарани, ужасно смо се осећали на крају утакмице, али морамо да наставимо даље... Морамо добро да одговоримо на тај пораз", рекао је Кејхил.

У екипи Челсија неће бити Немање Матића и Мохамеда Салаха, пошто су ове сезоне играли за своје клубове у првом делу такмичења, а наступ нападача Самјуела Етоа је неизвестан због проблема са повредом тетиве.

Меч на "Парку принчева" игра се у среду од 20.45, а меч ће судити српски судија Милорад Мажић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи