Читај ми!

Бекам: ПСЖ може да избаци Челси

Дејвид Бекам, врло добро упућен у дешавања у енглеском и француском фудбалу, сматра да је Пари Сен Жермен кадар да избаци Челси у четвртфиналу Лиге шампиона.

Легендарни Дејвид Бекам рекао је за британске медије да верује да Пари Сен Жермен може да победи Челси у Лиги шампиона, и тако их елиминише из даљег такмичења.

"Мислим да ПСЖ има велику шансу у Лиги шампиона ове године. Играју с Челсијем, који има Жозеа Мориња за тренера. Сви знамо да он уме да извуче максимум из тима, али ја ипак верујем да ПСЖ има велике шансе", рекао је Бекам.

Бивши играч Манчестер јунајтеда, Реал Мадрида, и ПСЖ-а похвалио је и поједине играче француске екипе, као и управу клуба.

"Власници клуба желе само најбоље, и имају најбоље. Тјаго Силва је рецимо најбољи одбрамбени играч на свету. Златан Ибрахимовић је посебан лик, то знамо, али он је уједно и фантастичан играч, један од најбољих са којима сам играо, велики човек", додао је Бекам.

Бивши енглески репрезентативац је 20-годишњу каријеру окончао управо у Паризу, а каже да су му тих последњих шест месеци проведних у француској престоници остали у најлепшем сећању.

"Сваки пут се са осмехом сећам тог времена. ПСЖ је велики клуб. Тамо ми је било фантастично. Сви су ме дочекали веома лепо. Играчи, навијачи... имају сјајан колектив", рекао је бивши капитен репрезентације Енглеске.

Пари Сен Жермен у среду дочекује у првом четвртфиналном мечу Лиге шампиона екипу Челсија. Реванш меч је на програму шест дана касније у Лондону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи