Кузмановић против Драгутиновића

У групи Г фаворит је Севиља. Немачки Штутгарт бориће се за пласман у најбољих 16, као и шкотски Ренџерс. Румунска Униреа апсолутни аутсајдер групе.

Шпанска Севиља фаворит је групе Г.

Екипа Ивице Драгутиновића показала је претходних сезона да може да се носи са највећим европским клубовима. Ове сезоне, у групи имају наизглед лак задатак, и претпоставља се да ће без већих проблема проћи групну фазу. Искусни нападачки тандем Кануте-Луис Фабиано, већ годинама игра заједно и тресе мреже широм Европе, а они ће и ове сезоне бити ударна игла шпанске екипе.

Немачки Штутгарт још је једна озбиљна екипа у групи. Клуб је напустио Марио Гомез, највећа звезда клуба, али су дошли Павел Погребњак, Александр Хлеб и Здравко Кузмановић. Претходне сезоне су у Купу УЕФА прошли групу фазу али су касније изгубили од Зенита. Ове сезоне ипак желе да докажу да су озбиљна екипа, достојна такмичења у Лиги шампиона.

Шкотском Ренџерсу не дају се велике шансе за пролаз, али Британце нико не сме потценити. Шкотска лига можда и није толико јака и квалитетна, али шампиони свакако могу бити тежак противник великим европским клубовима.

Апсолутни аутсајдер групе је сигурно румунска Униреа. Шампион Румуније је прилично неискусан у Европи, и врло тешко ће успети да се носи са осталим екипама у групи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи