Челзи фаворит, Порто вреба

У групи Д главни фаворит је лондонски Челзи. За друго место у групи бориће се Атлетико Мадрид и Порто, док ће кипарски Апоел покушати да помрси планове великим европским клубовима.

Лондонски Челзи главни је фаворит за прво место у групи Д.

Искусан тим, који предводи Карло Анћелоти, већ неко време је на окупу, а имају велике амбиције - да освоје лигу шампиона. Највеће звезде европског фудбала Френк Лампард, Џон Тери, Дидије Дрогба, сигурно ће дати све од себе да би као првопласирани у групи наставили такмичење.

Порто ће се, највероватније, са Атлетиом из Мадрида борити за другу позицију. Тим је остао без Лисандра и Луча Гонзалеса, и сада се више ослања на младе снаге, попут Хулка. Можда нису квалитетни као Челзи, али никако се не сме потценити.

Атлетико Мадрид ове сезоне има тим за респект. Дијего Форлан, у тандему са младим Агуером прошле сезоне је терорисао мреже противника. „Јорганџије" се наравно уздају у овај тандем, и надају се да ће ове сезоне оставити мало дубљи траг у Лиги шампиона.

Потпуни аутсајдер групе Д је сигурно кипарски Апоел. Апоел је из квалификација избацио Партизан, али остаје да се види да ли ће тим, који води Иван Јовановић, и у ком игра Ненад Миросављевић моћи да се надиграва са осталим ривалима у групи.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи