Реал и Милан за пролаз

У групи Ц кандидати за прва два места су Реал и Милан. Француски Марсељ добро се појачао пред нову сезону, и могао би да се умеша у трку за прва два места. Цирих храбро са бившим освајачима Лиге шампиона.

Свакако тим од кога се највише очекује ове сезоне - Реал Мадрид.

Нови тренер, нова сензационална појачања, нови „галактикоси". Клуб који жели да освоји Лигу шампиона сигурно је главни фаворит за прво место у групи. Роналдо, Кака, Ћаби Алонсо, Бензема...Фантастичан тим, који ће свакако бити у центру пажње ове сезоне.

Још један великан евроспког фудбала - италијански Милан. Иако је сезону почео лоше, Милан никако не треба потценити. Нападач Клас Јан Хунтелар, који је управо стигао из реала недавно је изјавио да жели победу против бившег клуба. Мотив им не недостаје, а Роналдињо, Инзаги, Гатузо, Пирло и остали момци свакако ће се потрудити да тим заузме једно од прва два места у групи.

Француски Марсељ ушао је са великим амбицијама у нову сезону. Стигао је и Лучо Гонзалес, који ће сигурно бити једна од кључних фигура у француској екипи. Такође некадашњи освајач Лиге шампиона, могао би да се умеша у борбу за прва два места у групи, али је можда реалније да заврши на трећој позицији, која води у Лигу Европа.

Дебитант у Лиги шампиона, швајцарски шампион Цирих, нема велике шансе у дуелима са некадашњим освајачима овог такмичења. Без сумње да ће одиграти храбро, али тешко да ће успети да се у Европи задрже после групе.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи