Јунајтед апсолутни фаворит

У групи Б апсолутни фаворит Манчестер јунајтед. За друго место бориће се ЦСКА из Москве и немачки Волфсбург, док се најмање шансе приписују турском Бешикташу.

Не треба трошити речи о шампиону Енглеске, и финалисти Лиге шампиона Манчестер јунајтеду.

Више у екипи није Кристијано Роналдо, али и без њега Јунајтед има састав за поштовање. Иако многи сматрају да је Јунајтед много слабији него прошле сезоне, екипа Алекса Фергусона, са Вејном Рунијем у тиму свакако је фаворит у групи Б.

Немачки шампион Волфсбург у нову сезону улази са још јачим саставом. Задршали су главне звезде Графитеа и Џека, а напад је додатно појачао Обафеми Мартинс. Такође, још једно од битних појачања је Карим Зиани, који је стигао из Марсеља.

Дебитанти у Лиги шампиона имају састав који може да прође групну фазу, али остаје да се види да ли имају снаге за нешто више.

Московски ЦСКА четири пута да сад је успео да се пласира у групу, али ни једном није прошао у нокаут фазу Лиге шампиона. Клуб Милоша Красића претходни пут освојио је само један бод у шест мечева, али су сада одлучни да докажу да могу да се такмиче са највећим европским клубовима. Клуб су појачали Гиљерме, Марк Гонзалес, али се највише очекује од новог тренера Хуандеа Рамоса.

Шампион Турске, Бешикташ, клуб је ком се приписују најмање шансе за пролаз. Иако у тиму имају Нихата Кавечија и Матеа Ферарија, чини се да је турски тим много слабији од осталих тимова из групе.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи