Фабрегас одлази из Арсенала

Сеск Фабрегас признао је да није сигуран да ли ће и следеће сезоне бранити боје лондонског Арсенала. Изјава Шпанца само је додатно појачала наводе медија да ће се Фабрегас следеће сезоне вратити у домовину.

Играч Арсенала, Шпанац Сеск Фабрегас изјавио је да још не зна да ли ће и следеће сезоне остати у Лондону, преноси британски "Сан".

Капитен "тобџија" одлучан је у намери да помогне клубу да освоји први трофеј од 2005. године, и освојеног ФА купа против Манчестер јунајтеда.

Међутим, Фабрегас је одбио да одговори на питање да ли ће остати у клубу уколико Арсенал не освоји ни један трофеј ове сезоне.

"Не знам да ли ћу и следеће сезоне играти у Премијер лиги. Ни са ким нисам разговарао, ако се нешто деси - десиће се, али у овом тренутку ништа се не догађа", дао је "дипломатски" одговор 22-годишњи Шпанац.

Фабрегас је признао и да је Реал Мадрид био заинтересован за њега пре неколико година, али да тада није био могућ трансфер.

"Пре две или три године, били су заинтересовани за мене. Реал, и његови навијачи одувек су према мени били феноменални, и на томе сам им захвалан. Али ништа озбиљно није било од како сам члан Арсенала", рекао је Фабрегас.

Млади Фабрегас био је повезиван са шпанским гигантима Реалом и Барселоном током летњег прелазног рока, а неки медији су јавили да су се Арсенал и Барселона договорили да Фабрегас следеће сезоне пређе у редове освајача Лиге шампиона, што је менаџер "тобџија" Арсен Венгер демантовао.

Двадесетдвогодишњи Фабрегас овом изјавом је само појачао приче медија да ће се следеће сезоне вратити у домовину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи