Тоти заувек у Риму

"Принц Рима" Франческо Тоти ускоро ће потписати нови уговор са Ромом, који ће га задржати у клубу до 2014. године.

Моменат који су навијачи Роме дуго чекали је дошао - Франческо Тоти потписује нови уговор са клубом, преноси Коријере дело спорт.

По садашњем уговору, Тотију је остало јеш десет месеци, а 32-годишњак је почео преговоре о новом уговору током лета.

Потписивање ће бити само формалност, јер су обе стране већ постигле договор пре неколико недеља.

"Све је завршено, само недостаје потпис", рекла је председница клуба Росела Сенси.

Очекује се да ће Тоти потписати уговор до 2014. године, а тада ће највероватније, са 37 година, "окачити копачке о клин".

Капитен Роме је већ неколико пута доказао љубав према клубу у ком је започео каријеру, а то је урадио још једном. Наиме, Тоти је пристао на смањење плате, и ове сезоне ће добити пет, уместо досадашњих 5,8 милиона евра.

Тоти је дебитовао за Рому у сезони 1992/1993, са само 16. година, а у "ватру" га је убацио тадашњи тренер Роме Вујадин Бошков. Уписао се у историју Роме као играч који је забележио највише наступа, и као најбољи стрелац у историји клуба.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи