Хунтелар се свети Реалу

Нападач Милана Клас-Јан Хунтелар има додатну мотивацију у двомечу против бившег клуба Реал Мадрида, који ће играти у Лиги шампиона.

Холандски нападач, и играч Милана Клас-Јан Хунтелар признао је да жели да затресе мрежу бившем клубу Реалу из Мадрида у утакмицама које ће два клуба играти у Лиги шампиона.

Упарава „краљевког клуба" одрекла се хунтелара након само полусезоне, и затим га продала Милану. Ипак, Хунтелр ће имати прилику да докаже челницима Реала да су направили велику грешку што су га продали, у двомечу који Милан игра против Реала у Лиги шампиона.

"Наравно да желим да постигнем гол, и оставим траг у утакмици са Реалом. За шест месеци у Реалу имао сам три тренера и три председника. Постигао сам осам голова и у том периоду био најбољи нападач екипе. За мене су платили чак 27 милиона евра Ајаксу, али су ме врло брзо продали", рекао је Хунтелар, који не крије огорчење према бившем клубу.

Ипак, Холанђанин верује да је дошао у прави клуб, и да су пред њим бољи дани.

"Тренер Леонардо ме уверио да ме нису довели да бих седео на клупи", рекао је Хунтелар.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи